'T BONTGEZELSCHAP, MET ONS KUNDE LACHEN EH!

Al enkele decennia speelt 't Bontgezelschap Beverst humoristische en frisse toneelstukken vol enthousiasme die voor jong en oud een plezier zijn om te kijken. We proberen elk jaar een stuk te kiezen dat onze spelers steeds uitdaagt om een lach of een verbijsterende blik te laten verschijnen op ieders gezicht.     

In het najaar tijdens de vrij- en zaterdagen van de herfstvakantie zetten wij ons beste beentje voor tijdens onze opvoeringen. Noteer dit dus alvast in jullie agenda!

Niet enkel de spelers geven zich steeds voor de volle 100% maar ook onze cafetariaploeg. Elke avond zorgen zij voor de best getapte pintjes en de snelst mogelijke bediening zodat u zonder zorgen volop kan genieten van de voorstellingen.

Ook onze licht- en geluidstechnieker zorgt voor de nodige licht- en geluidseffecten zodat het stuk het best tot zijn recht komt. Onze decorploeg van dienst zorgt ieder jaar weer voor de juiste sfeer en brengt het stuk tot leven met de zorgvuldig uitgekozen meubels, accessoires en soms zelfs verborgen dubbele wanden.   

 

Zijn jullie ook benieuwd naar wat 't Bontgezelschap dit jaar voor jullie in petto heeft?

GEZOCHT!

Wij hebben al een leuke bende enthousiaste vrijwilligers waar we ieder jaar weer op kunnen reken! Maar er zijn nog een paar helpende handen die ontbreken in onze decorploeg.

 

DUS ben jij op zoek naar een leuke hobby waar je letterlijk en figuurlijk je schouders onder kan zetten? Beschrijft je omgeving je als een handige Harry en wil jij onze decorploeg versterken om een mooi decor op te bouwen?

 

Heb je vragen of interesse?

 

 

Stuur dan een mailtje naar bontgezelschapbeverst@gmail.com